keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

A Beautiful Body haaste

Melkein kaikkialla olen törmännyt tähän haasteeseen joka on lähtöisin Mami Go Go:n blogista. Ajattelin haasteen nähtyäni että todella hienoa miten äidit uskaltaa lähteä tuollaiseen juttuun, mutta minusta ei pitänyt olla siihen, mutta jokin vaan takaraivossa huusi että "nyt kuule nainen, sun on uskallettava!" tässä sitä sitten ollaan ja olen ylpeä itsestäni että uskalsin ottaa haasteen vastaan!

Rehellisesti sanottuna en ole tyytyväinen omaan kehooni, en koskaan ole ollutkaan ja tuskin koskaan tulen olemaan. Ehkä tämän jälkeen voin olla sinut itseni kanssa ja hyväksyä vartaloni kaikkine jenkkakahvoineen ja makkaroineen!

That's me, nobody else!


Tässä olen minä, kahden ihanaisen lapsen äitinä, ensimmäisestä synnytyksestä on viisi vuotta ja toisesta vasta 3,5 kuukautta!
Esimmäisen raskauden aikana kerättynä +20kg ja sen laiduttuna, saman verran lihottuna ja toisen raskauden aikana laihduttu 7kg ja lihottu lopulta 5kg ja ne taas laihduttuna.
Esikoisen osotuksessa tuli arpia mahaan, reisiin ja tisseihin, mutta ne kerkesi hyvin vaalenemaan viiden vuoden aikana. Toisessa raskaudessa uusia arpia tuli muutamat, mutta nekin vain sen takia että Pikku-Ukolla oli masussa liian hyvät oltavat ja päätti syntyä 9 päivää lasketun ajan jälkeen. Arpia en häpeile vaan ne kannan ylpeydellä.
Nyt täytyy vaan opetella olemaan tyytyväinen siihen mitä on, onhan tuo löllykkämaha kuitenkín kasvattanut kaksi ihanaa lasta yhdeksän kuukautta sisällään! (poitsua jopa vähän yli)

-Tia

4 kommenttia: