tiistai 18. kesäkuuta 2013

Joacim 2kk

Torstaina oli Joacimin 2kk neuvola. Pituutta oli tullut hirmuisesti lisää, nyt Ukkeli on 58,5cm pitkä. Paino oli noussut ihan hyvin, käyrällä vaan näytti hurjalle kun oli niin paljon keskikäyrän alapuolella kun pituutta oli tullut lisää niin reippaasti. Paino oli 4830g.
Joacim sai paljon kehuja ja oli neuvolassa kerrankin hyvällä tuulella vaikka ei ollut nukkunut päiväunia ollenkaan. Rotavirusrokotuksen(?) takia on sitten ollut pientä masuvaivaa ja väsymystä (kerran nukahti pieni hoitopöydälle kun olin hänelle vaatteita vaihtamassa) Kuulemma voi viikon kestää, onneksi ei kuitenkaan ole yöuniin vaikuttanut.

15.6 lauantaina Joacimille tuli 2 kuukautta täyteen! 
Ja sunnuntaina Tony tuli herättämään mua ja kertoi että Joacim on oppinut kääntymään mahalta selälleen. Näytti poika äidillekkin kaksi kertaa kuinka hienosti osataan kääntyä. Iso pieni poika <3

Yöt menee tosi hyvin nykyään, Joacim herää 5-6 välillä ja silloin kelpaa pelkkä tutti. Nukkuu vielä sen jälkeen tunnin tai kaksi ennen kuin vaatii ruokaa. Bella saman ikäisenä posotti menemään 12h unta heräämättä kertaakaan. Saan olla todella tyytyväinen kahdesta näin "helposta" lapsesta.









-Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti